LLULL

RESERVAT

11 mesos de lloguer.

Hem reformat una planta d'un edifici de l'any 1930 construït amb sòlides parets ceràmiques i lloses de biguetes metàl·liques i voltes ceràmiques, exemple de l'arquitectura catalana de l'època. Ocupa la cantonada entre els carrers Llull i Llacuna, a un carrer de la popular Rambla de Poblenou.

L'edifici té tres plantes i té tres pisos per replà. La seva façana, recentment restaurada, està decorada amb innombrables detalls singulars de l'arquitectura de l'època, que li donen un aspecte senyorial en el seu conjunt.

Ens va cridar l'atenció la fesomia d'aquesta propietat, que s'obre com un ventall per respondre a la geometria del xamfrà.

Ens va agradar el nombre d'obertures que connecten la casa amb l'exterior; la façana principal assolellada als matins, dos patis interiors que permeten ventilar els lavabos i la façana al pati interior amb un sol de tarda que penetra al fons de la casa i que ens mostra l'arquitectura industrial, que va constituir l'activitat econòmica de el barri en temps passats.

Tot i que originàriament la distribució dels espais segueix la forma de vida de l'època, amb una cuina funcional i un passadís llarg i fosc amb habitacions adossades, l'hem transformat en una casa amb espais oberts, ben ventilada i il·luminada de forma natural. , conservant els seus valors originals: l'obertura gradual dels seus espais, elements constructius més singulars com les voltes, els pòrtics de fusta de la façana i la verticalitat dels espais.

L'habitatge té una superfície de 113,00m2 construïts i 96,28m2 útils. S'hi accedeix des d'un petit rebedor que dóna a la cuina, integrada a la sala d'estar i menjador en un ampli espai de més de 40,00m2. Des d'aquí connectem, a través d'un petit passadís de distribució, al lavabo, a la dutxa i al lavabo, i als dormitoris; una suite amb bany complet, una habitació doble i una gran habitació individual.

En el projecte de rehabilitació hem volgut mantenir la continuïtat visual dels espais, creant finestres interiors, amb materials càlids; terres de roure natural, armaris encastats a totes les estances integrats als envans, marbre als banys, envans de vidre temperat, fusteria d'alumini amb trencament tèrmic i acabat lacat texturat, i la part més singular de la casa: el taulell de la cuina, fet a mida. d'un ebenista, amb taulons de roure, que sintetitza la geometria del terra en el seu particular ventall al servei de l'espai principal de la casa de diverses maneres.

 

No dubteu a contactar amb nosaltres per a més informació. OHB

Precio
1.700,00€
Superficie total
113,00m2
Núm. habitaciones
3
Núm. baños
2
Zona
Eixample