Modern pis a prop del port

Modern apartament situat al primer pis d'un edifici centenari, a poca distància caminant de la platja de Barceloneta i de la famosa Rambla. L'habitatge s'ha renovat recentment mantenint l'encant original de l'arquitectura de l'època.

El pis consta de 2 habitacions dobles (una d'elles en suite) i dos banys (un a l'habitació suite i l'altre contigu al segon dormitori.
Cuina americana totalment equipada amb rentadora, nevera, forn, microones.

L'habitatge és a 2 minuts a peu de la Barceloneta i del centre comercial Maremagnum. Les estacions de metro més properes són les de Jaume I L4 i Drassanes L3. Gràcies a la seva posició cèntrica, és possible arribar a peu als llocs d'interès turístic de la ciutat.

El pis es troba situat al carrer Ample. El carrer Ample es va formar a intervingut del segle XII, durant l'etapa d'urbanització del Barri del Mercè. En un document de l'any 1203 el monarca va estipular que el carrer havia de ser prou ampla perquè poguessin passar-hi les pedres de les pedreres de Montjuïc en el seu trasllat al port. Va ser un dels carrers més distingides de la Barcelona antiga, on els nobles van construir les seves mansions. Durant el segle XIX, moltes cases van ser modificades pels seus propietaris, en aquest cas coneguts banquers de la ciutat. Avui dia segueix sent una de les artèries principals del Barri Gòtic amb tota mena de serveis a l'abast, ben comunicada i a pocs metres de la façana marítima. El Barri Gòtic és un dels barris més emblemàtics i carismàtics de la capital catalana, amb gran quantitat de museus, botigues i restaurants des d'on gaudir la dinàmica vida del barri. Les múltiples facetes del barri ens permeten gaudir de gran quantitat d'atraccions, com ara edificis religiosos com la Catedral de Barcelona o l'Església del Pi, zones comercials com Portal de l'Àngel o Portaferrissa, centres de referència cultural com l'Ateneu Barcelonès i llocs amb història com el Temple romà d'August, l'antiga Sinagoga Major, el Palau Reial, la Catedral o la plaça de Sant Jaume. D'aquesta manera el Barri Gòtic es converteix en el centre neuràlgic, comercial, cultural i turístic de la ciutat de Barcelona sense deixar de ser el que sempre ha estat, el barri més antic i amb més història de la ciutat de Barcelona.

Precio
280.00€
Superficie total
72.00m2
Núm. habitaciones
2
Núm. baños
2