Loft dúplex al costat de Plaça Reial

Espectacular loft dúplex amb sostres molt alts de més de 5 metres, parquet i bigues de fusta. Completament reformat fa pocs anys amb bones qualitats i bon gust.

El loft està distribuït: planta baixa d'uns 135 mts. on hi ha un ampli rebedor d'uns 25 mts. amb sostres molt alts ideal per posar un altre espain més en altell. Seguidament trobem un ampli passadís amb armaris encastats, un gran bany recentment reformat d'on s'accedeix a un pati (aquest mateix pati té accés també des del passadís), una àmplia habitació interior ideal per despatx / habitació de convidats. A continuació seguim cap a la cuina oberta a un magnífic saló menjador. Finalment arribem a una escala per on accedim a la planta superior en la qual es gaudeix d'un gran dormitori obert. Al saló es troba una claraboia que permet l'entrada de molta llum natural i ventilació a través d'una gran finestra. Possibilitat de fer una altra habitació i un altre bany!


Situat en ple cor del Gòtic, en un carrer peatonal molt tranquil però a pocs metres de Plaça Reial i la Rambla; ideal per a qui busca un espai ampli amb moltíssimes possibilitats i modern en una localització cèntrica.


Peça molt especial.


No disposa de cèdula d'habitabilitat.

Precio
380.00€
Superficie total
180.00m2
Núm. habitaciones
3
Núm. baños
2