Local en antiga fàbrica del Born

En ple Born i a 1 minut de l'Arc de Triomf trobem aquesta antiga fàbrica de cereals de 215 mts2 rehabilitada com a local/oficines seguint criteris de construcció sostenible.

Les zones es distribueixen entre les dues plantes de la propietat. Disposa de sales de reunions, àrea oberta, 2 banys (un dels quals està adaptat per a minusvàlids), 2 cuines, gran terrassa amb doble nivell i 2 patis. Disposa d'aire condicionat, calefacció, finestres amb doble vidirio i molta llum natural.

S'han seguit criteris de construcció sostenible en la seva rehabilitació, com ara, recol·lecció d'aigües pluvials, ventilació creuada, potenciació de la llum natural, s'han utilitzat pintures lliures de COV i aïllaments tant al sostre com a terra per afavorir la conservació de l'energia utilitzada i en els quals s'han utilitzat materials respectuosos en la seva implantació.

Local d'estil industrial amb molt bones sensacions i moltes possibilitats. No dubtis en contactar amb nosaltres per a més informació o concertar visita. OHB.

Precio
935000.00€
Superficie total
215.00m2
Núm. baños
2